Peikko allekirjoitti aiesopimuksen AREVA:n kanssa

Peikko Group Oy on tänään 23.5.2013 allekirjoittanut aiesopimuksen AREVA NP SAS:n kanssa koskien mahdollisuuksia kehittää AREVA:n ja Peikko Groupin tulevaisuuden yhteistyötä ydinvoimalarakennusten rakentamisessa, erityisesti Suomessa mutta myös muualla. Aiesopimuksen virallinen allekirjoitustilaisuus järjestettiin Ranskan Helsingin suurlähetystössä.

Peikko Groupilla on pitkä yhteistyöhistoria AREVA:n kanssa. Vuosina 2005-2010 Peikko ja AREVA tekivät yhteistyötä Olkiluoto 3 -ydinvoimalan rakennusprojektissa. Olkiluoto 3 -projekti onkin yksi merkittävimpiä Peikon historiassa. Peikko on myös toimittanut komponentteja ja palveluita muihin AREVA:n hankkeisiin Euroopassa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa hyvää yhteistyötä vastuullisen yhteistyökumppanin AREVA:n kanssa. Aiesopimus antaa meille mahdollisuuden kehittää edelleen yhteistyötä ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella AREVA:a myös tulevissa hankkeissa. Mielestämme on erittäin tärkeää pystyä tekemään yhteistyötä yhden alansa johtavista toimijoista kanssa, ja olla mukana tekemässä rakennuksia turvalliselle ydinvoimalle. Betonirakenteiden liitosteknologia on Peikon vahvinta osaamista. Tulemme yhteistyössä AREVA:n kanssa kehittämään edelleen tuotevalikoimaamme, paikallisia hitsauspalveluitamme sekä logistiikkaratkaisujamme.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001,
sähköposti:  [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.