Peikko allekirjoittaa maanvuokraussopimuksen vahvistaakseen toimintaansa Lähi-Idässä

Peikko Groupin myynti- ja tuotantoyhtiö Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Peikko Gulf LLC, on allekirjoittanut sopimuksen Ras Al Khaimahissa sijaitsevan 11 500 m2:n maa-alueen vuokraamisesta uutta tehdasta ja varastoa varten. Sopimuksen allekirjoittivat 3. lokakuuta Ras Al Khaimahin Talousalueen (RAKEZ:n) puheenjohtaja Sheikki Ahmad Bin Saqr Al Qasimi, sekä Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen. Peikon toiminta on tasaisesti kasvanut Lähi-Idässä viime vuosina ja kysyntä on jatkuvassa nousussa.  

Tällä hetkellä Peikolla on 2 800 m2:n tehdas- ja varastorakennus Ras Al Khaimahissa uuden maa-alueen läheisyydessä. Uuden tehtaan suunnittelu ja valmistelut alkavat välittömästi, ja tehtaan arvioidaan käynnistävän toimintansa vuoden 2018 loppuun mennessä. Uusi tehdas tulee lisäämään liitososien ja DELTABEAM®-liittopalkkien tuotantokapasiteettia, sekä vahvistamaan toimintoja tuotantotehokkailla pohjaratkaisuilla, jotka mahdollistavat laajennukset myös tulevaisuudessa.

“Olemme olleet tyytyväisiä valintaamme sijoittaa Lähi-Idän toimintomme Ras Al Khaimahin alueelle. RAKEZ on tarjonnut toiminnoillemme jatkuvaa tukea ja yhteistyömme on ollut erinomaista. Tavoittelemme alueella merkittävää kasvua. Uusi tehdas mahdollistaa tuotannon laajentamisen sekä joustavamman palvelun asiakkaillemme”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, puh: +358 50 384 3001, email: [email protected]

Radovan Endel, toimitusjohtaja, Peikko Gulf LLC, puh: +971 50 279 2215, email: [email protected] 

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut

Kuvia allekirjoitustilaisuudesta

Peikko Gulf LLC on perustettu vuonna 2008. Se on Peikko Group Oy:n ja Rashed Abdul Rahman Al Rashed & Sons Group:n, johtavan saudiarabialaisen kaupan ja teollisuuden monialayhtiön, yhteisyritys.

Ras Al Khaimahin Talousalue (RAKEZ) on paikallinen yksikkö, joka on perustettu valvomaan ja tukemaan Ras Al Khaimahin Vapaakauppa-alueen (RAK FTZ) sekä Ras Al Khaimahin Investointiviranomaisen (RAKIA) asiakkaiden toimintoja alueella. RAKEZ tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti palveluita, toimitiloja sekä räätälöityjä pakettiratkaisuja kilpailukykyisellä ja kustannustehokkaalla talousalueella.

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 500 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.