Morten Ørnstrand-Søborg ja Paul Rehn Peikko Groupin hallitukseen

Peikko Group, johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys, on nimittänyt hallitukseensa kaksi uutta yritysjohtoon kuulumatonta jäsentä. Uudet jäsenet, Morten Ørnstrand-Søborg Knauf-konsernilta ja Paul Rehn StruSoft AB:lta, valittiin Peikko Groupin vuotuisessa hallituksen kokouksessa, ja he ovat aloittaneet tehtävässään 1. joulukuuta 2018.

Morten Ørnstrand-Søborg työskentelee Knauf-konserniin kuuluvan Knauf Denmarkin toimitusjohtajana. Knauf on johtava maailmanlaajuinen kipsituotteisiin ja -ratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto ylittää seitsemän miljardia euroa. Knauf on perheomisteinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Mortenilla on mittava rakennustuoteteollisuuden kokemus useista eri tehtävistä.

Paul Rehn on StruSoft AB:n, innovatiivisen ruotsalaisen ohjelmistoyrityksen, perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Yritys on erikoistunut rakenneanalyyseihin ja suunnitteluohjelmistoihin, ja se toimii tällä hetkellä kahdeksassa maassa. Asiakkaita Strusoft AB:lla on yli 20 maassa.

Jussi Vanhanen, Vexve Oy:n toimitusjohtaja, jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Muut hallituksen jäsenet ovat Kasper Guldager Jensen, arkkitehtitoimisto 3XN:n perustajaosakas, Philipp Jost, Sika-konsernin HR-johtaja, ja Elmar Paananen, Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja. Samanaikaisesti, usean ansiokkaan vuoden jälkeen, Frederick Knauf ja Stefan Nyström jättävät tehtävänsä hallituksen jäseninä.

“Olen erittäin kiitollinen sekä Peikon puolesta että henkilökohtaisesti Frederick Knaufin ja Stefan Nyströmin arvokkaasta työstä viime vuosien aikana. Lisäksi minulla on kunnia toivottaa Morten Ørnstrand-Søborg ja Paul Rehn tervetulleiksi ryhmäämme, joka ohjaa Peikon kasvutarinaa tulevina vuosina”, sanoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh. +358 50 384 3001, sähköposti: [email protected] 

Jussi Vanhanen, hallituksen puheenjohtaja, Peikko Group Oy
puh. +358 40 567 2458, sähköposti: [email protected]   

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.