Lasse Puoskari nimitetty Peikko Groupin tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Lasse Puoskari on nimitetty Peikko Groupin tietohallintojohtajaksi (CIO) ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2022 alkaen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Topi Paanaselle. Puoskarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista tietohallinnon tehtävistä. Hän on viimeksi toiminut Rauten tietohallintojohtajana ja sitä ennen useissa IT-alan johtotehtävissä muun muassa Danfossilla, Vaconilla ja Ruukilla.

Lasse Puoskari vastaa Peikon globaalista tietohallinnosta, johon kuuluvat IT-infrastruktuuri, loppukäyttäjä- ja liiketoimintasovelluspalvelut sekä rakennesuunnittelijoiden käyttämät suunnittelutyökalut. Aiemmin tietohallintojohtajana toiminut Mika Kontio on nimitetty ERP-palveluiden johtajaksi. Kontio voi nyt panostaa kokonaisvaltaisesti globaalin, liiketoimintakriittisen ERP-projektin edistämiseen.

”Digitaalisaatioon liittyvien sekä henkilöstön että asiakkaiden käyttämien IT-järjestelmien ja työkalujen rooli muuttuu liiketoiminnassa koko ajan entistä kriittisemmäksi. Sen vuoksi myös me haluamme vahvistaa tiimiämme. Olen iloinen, että saamme Lassen kaltaisen vahvan osaajan palvelukseemme. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi Peikkoon ja johtoryhmäämme”, sanoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]


Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa kahdessatoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2021 Peikon liikevaihto oli 255 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 2 000 ammattilaista, joista Suomessa on 350 työntekijää. Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com