Kiertotalouden jalanjäljissä – liikelahjoja kierrätysmateriaaleista

Peikko Finland on yhteistyössä suomalaisen Globe Hope ry:n kanssa valmistanut kierrätysmateriaaleista erän liikelahjoja. Lahjat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, jotka muutoin olisivat päätyneet jätteeksi. Nyt tuotteilla on uusi elämä ja myös historia, josta on ilo kertoa. Yhteistyöprojektimme tukee Peikon periaatteita kiertotaloudesta sekä kestävästä kehityksestä.

Lahjat ovat matkalaukku-/ID-tägi, jonka materiaaleina ovat olleet Peikon banderollit, sekä vetoketjullinen ensiapupussukka, joka on valmistettu Peikon vanhoista työtakeista. Jokainen lahja on uniikki. Avainlipulla varustettujen ja käsityönä tehtyjen lahjojen mukana kulkee niiden tarina:

”Minä olin aiemmin Peikko Finlandin banderolli ja kiersin tapahtumia ja kaupunkeja. Kiertotalous on upea juttu, joten minulle keksittiin uusi käyttötarkoitus. Nyt olen valmis jatkamaan matkaa kanssasi.”

”Minulla on ollut hieno ura Peikko Finlandin työtakkina. Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti minut hyödynnettiin, ja voin nyt huolehtia sinulle tärkeistä tavaroista. Vastuullisuus on valinta.”