Kasper Guldager Jensen Peikon hallitukseen

Palkittu tanskalainen arkkitehti Kasper Guldager Jensen on kutsuttu Peikko Group Oy:n hallituksen jäseneksi. Jensen on 3XN arkkitehtitoimiston osakas ja johtaa sen GXN-nimistä innovaatiotoimistoa. Jensen on erikoistunut työssään kestävään suunnitteluun, digitaaliseen arkkitehtuuriin sekä uusiin rakennusmateriaaleihin. 3XN on suunnitellut useita rakennuksia, joissa Peikon Deltapalkkeja ja muita tuotteita on käytetty. Jensen aloittaa tehtävässään vuoden 2017 alussa.

Samanaikaisesti Pekka Rantamäki ja Risto Räty jäävät pois Peikko Groupin hallituksesta kahdeksan ansiokkaan vuoden jälkeen. Muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävissään normaalisti. Peikon hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mondi Fibre Packagingin toimitusjohtaja Jussi Vanhanen. Sika-konsernin HR-johtaja Philippe Jost, Knauf Groupin Japanin liiketoiminnan kehityksestä vastaava Frederik Knauf, Pöyry Ruotsin maajohtaja Stefan Nyström ja Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja Elmar Paananen jatkavat hallituksen jäseninä.

”Olen erittäin kiitollinen sekä Peikon puolesta, että henkilökohtaisesti, Pekka Rantamäen ja Risto Rädyn  arvokkaasta työstä viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Lisäksi minulla on kunnia toivottaa Kasper Guldager Jensen tervetulleeksi ryhmäämme, joka ohjaa Peikon kasvutarinaa tulevina vuosina. Uskon Kasperin tuovan asiantuntevuutta ja ymmärrystä loppuasiakkaidemme tarpeista ja näin täydentävän hallituksen nykyistä kyvykkyyttä ja kokemusta.” toteaa Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh. 050 384 3001, email: [email protected]

 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 on noin 170 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.