Jussi Vanhanen Peikon hallituksen puheenjohtajaksi

Peikko Groupin hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. 2,5 vuotta hallituksen jäsenenä toiminut Jussi Vanhanen on nimitetty hallituksen puheenjohtajaksi. Vanhanen on Peikon historian ensimmäinen omistajasuvun ulkopuolinen hallituksen puheenjohtaja. Entinen hallituksen puheenjohtaja, Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja Elmar Paananen jatkaa hallituksessa jäsenenä. 

Vanhanen toimii tällä hetkellä Senior Advisorina Boston Consulting Groupissa. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän työskenteli yli 17 vuotta kolmessa maanosassa bio- ja metsäteollisuusyhtiö UPM:n palveluksessa, viimeisimpänä tehtävänään Engineered Material Business Groupin johtaminen. Vanhanen oli myös UPM:n johtajiston jäsen. 

Peikon hallituksessa jatkavat Pöyryn Paikallispalvelut liiketoiminta-alueen johtaja Stefan Nyström, Teknos Group Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rantamäki, Tekla Oyj:n varatoimitusjohtaja Risto Räty ja betonielementtiteollisuuden asiantuntija Seppo Rajamäki.  

“Olen erittäin iloinen siitä, että Jussi Vanhanen sitoutuu Peikkoon ja tulevien vuosien kehityssuunnitelmiimme. Vuoden 2013 aikana Peikon laskutus kasvoi yli 13 prosenttia ja tavoitteemme on tuplata liikevaihtomme vuosikymmenen loppuun mennessä. Jussi Vanhasen laaja-alainen kokemus globaalin yrityksen johtamisesta on tärkeä lisä Peikon kansainvälisten suunnitelmien toteuttamiseen”, kertoo Peikon omistajasuvun jäsen ja toimitusjohtaja Topi Paananen. 

“Olen innostunut jatkamaan työskentelyä Peikon kehittämiseksi ja kasvattamiseksi kokeneen ja tavoitehakuisen hallituksen ja johdon kanssa. Sitoutunut perheomistus ja nykyaikainen hallinnointi muodostavat vahvan perustan kehitystyölle”, lisää uusi hallituksen puheenjohtaja Jussi Vanhanen.

  

Lisätietoja:
Topi Paananen, CEO, Peikko Group Oy, puh. 050 384 3001, 
sähköposti: [email protected]

Jussi Vanhanen, hallituksen puheenjohtaja, Peikko Group Oy, puh. 040 567 2458 (ennen klo 13.30) 

Lataa Jussi vanhasen valokuva

Jakelu: 
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 125 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.