Anu Ahola Peikon hallituksen puheenjohtajaksi

Peikko Groupin ylimääräinen yhtiökokous on nimittänyt Anu Aholan hallituksensa puheenjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Anu Ahola on ollut Peikon hallituksen jäsen vuodesta 2020 lähtien ja toimii Senior Vice President, Operations -tehtävässä UPM:llä.

Hallituksen edellinen puheenjohtaja, Philippe Jost, Regional Manager Asia/Pacific ja Sika Groupin johtoryhmän jäsen, jatkaa Peikon hallituksen jäsenenä. Myös muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävissään: Morten la Cour Ørnstrand-Soborg, Knauf Tanskan toimitusjohtaja; Liina Jukko, teoreettisen kosmologian tohtoriopiskelija King's College Londonissa; Karen Scrivener, professori ja EPFL:n (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne) rakennusmateriaalien laboratorion johtaja; ja Teppo Voutilainen, Vice President, Strategy, Transformation, Marketing, Europe Area, Kone Oyj.

“On hienoa julkistaa Anu Aholan uusi rooli hallituksessamme. Olen myös iloinen, että Philippe Jost jatkaa Peikon hallituksen jäsenenä uudesta ja laajemmasta Sika Groupin työroolistaan huolimatta”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

"On ollut mielenkiintoista seurata Peikon matkaa viime vuosien aikana. Olen iloinen uudesta roolistani hallituksen puheenjohtajana ja odotan innolla entistä tiiviimpää yhteistyötä Peikon toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa yhtiön markkinoiden ja toimintojen kehittämiseksi edelleen”, toteaa Anu Ahola, hallituksen uusi puheenjohtaja.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

 

Anu Ahola, Senior Vice President, Operations, UPM Communication Papers

Puh. +358 40 5850891, sähköposti [email protected]

 

Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat turvallisempaa, tehokkaampaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa 12 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2022 Peikon liikevaihto oli 314 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on noin 2 000 ammattilaista, joista Suomessa noin 350. Peikko on perustettu vuonna 1965 ja pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.