Anu Ahola Peikko Groupin hallitukseen

Peikko Group, johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin sekä tuulienergiaratkaisuihin keskittyvä yritys, on nimittänyt Anu Aholan uudeksi hallituksen jäseneksi. Uusi jäsen valittiin Peikko Groupin yhtiökokouksessa, ja Ahola on aloittanut tehtävässään 1.3.2020.

Anu Ahola toimii News & Retail -liiketoimintayksikön johtajana UPM:llä, jonka liikevaihto on yli 10 miljardia euroa. Aholan vastuualueeseen kuuluu noin 3 000 työntekijää ja yli 1,5 miljardin euron liikevaihto. Ennen UPM:ää hän on toiminut useissa tehtävissä Nokialla ja Pöyryllä (nykyinen AFT).

Jussi Vanhanen, Vexve Armatury Groupin toimitusjohtaja, jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Myös muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävissään: Morten la Cour Ørnstrand-Soborg, Knauf Tanskan toimitusjohtaja, Kasper Guldager Jensen, arkkitehtitoimisto 3XN:n perustajaosakas, Philipp Jost, Sika Groupin Construction-yksikön johtaja, Elmar Paananen, Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja, ja Paul Rehn, Strusoft AB:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

”On ilo toivottaa Anu Ahola tervetulleeksi tiimiimme edistämään Peikon kasvutarinaa tulevina vuosina. Hänen vankasta teollisuuden alan kokemuksestaan on suurta hyötyä, kun Peikko kasvattaa ja kehittää toimintaansa. Tavoitteenamme on yli 300 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2022 mennessä”, kommentoi Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. 050 384 3001, sähköposti [email protected]

Jussi Vanhanen, hallituksen puheenjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. 040 567 2458, sähköposti [email protected]

Peikko Group lyhyesti: Peikko Group Oy on johtava teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa sekä tuotantoa yhdessätoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2019 Peikon liikevaihto oli 230 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Vuonna 1965 perustetun Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.