Jaa

Peikon runkojärjestelmä

Peikon runkojärjestelmä on joustava, räätälöity ratkaisu, joka sopii erityisesti monikerroksisiin rakennuksiin, kuten toimistoihin, sairaaloihin, kouluihin, hotelleihin, pysäköintitaloihin, ostoskeskuksiin ja asuinrakennuksiin.

Peikon runkojärjestelmä
Videot

Runkojärjestelmä koostuu Deltapalkeista, liittopilareista sekä muista rakennuksen teräsrakenteista. Runkojärjestelmä mahdollistaa hoikan ja tilaa säästävän rakenneratkaisun, jonka vuoksi se on kustannustehokas.


Runkojärjestelmän edut

  • Yksi toimittaja koko rungolle
  • Nopea ja helppo asennus
  • Vakioidut liitosdetaljit
  • Liittorungon komponenteilla on CE-merkintä standardin EN 1090-1 mukaisesti
  • Palonkestävä paloluokkaan R180 asti
  • Tilan ja kerroskorkeuden säästö
  • Toimitusvarmuus

 

Runkojärjestelmän komponentit


Deltapalkit

Peikon runkojärjestelmän tärkein komponentti ovat Peikon Deltapalkit. Deltapalkit valetaan samanaikaisesti ontelolaattojen saumavalujen tai kuorilaattojen paikallavalun kanssa. Deltapalkin liittovaikutus teräksen ja betonin välillä mahdollistaa pitkät jännevälit, jotka tuovat muuntojoustavuutta avoimiin tiloihin.

Deltapalkkia voidaan käyttää minkä tahansa laattatyypin kanssa. Deltapalkit mahdollistavat vaativienkin julkisivumuotojen, kaarien ja ulokkeiden toteuttamisen palkkiin tehtaalla asennettujen valumuottien käytön avulla.


Liittopilarit

Liittopilarit valmistetaan vakiokokoisista putkiprofiileista, jotka on tehtaalla valmiiksi varusteltu tarvittavilla paloraudoituksilla sekä liitososilla. Pilareita on saatavilla neliön, suorakaiteen tai pyöreän muotoisina. Pilari täytetään betonilla työmaalla painevaluna.


Muut teräsrakenteet

Peikon runkojärjestelmään sisältyy usein myös muita teräsrakenteita, kuten ristikoita ja tuulisiteitä. Toimituksiin sisältyy myös muita erityyppisiä täydentäviä teräsrakenteita, kuten esimerkiksi teknisten tilojen rakenteet ja katokset.

Kaikki runkojärjestelmän komponentit toimitetaan työmaalle vähintään pohjamaalattuna. Erikoistapauksissa myös lopullinen maalausyhdistelmä on mahdollista toteuttaa.

 

Räätälöity ratkaisu

Peikon runkojärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Peikon runkojärjestelmä käsittää:

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake, tai ottamalla yhteyttä suoraan myyjiimme tai tekniseen asiakaspalveluumme.

Kysy Peikolta
Myynti
Tekninen asiakaspalvelu
Please enter a message
Peikko offices