EBEA Balcony Designer

EBEA Balcony Designer on ilmainen selainpohjainen sovellus, joka auttaa rakennesuunnittelijoita parvekkeiden suunnittelussa EBEA®-parvekeraudoitteita hyödyntäen. Käyttäjä saa tuloksena optimoidun EBEA®-parvekeraudoiteratkaisun.  

Pääset käyttämään EBEA Balcony Designeriä Peikko Designer® -tunnuksillasi. Kirjautumista ei vaadita, mutta se mahdollistaa lyhyen suunnitteluraportin lataamisen PDF-muodossa.  

Koska EBEA Balcony Designer on selainpohjainen sovellus, ei erillistä asennusta vaadita ja saat käyttöösi aina uusimman version ohjelmasta.  

Aloita käyttö

Työkalun käyttö on erittäin yksinkertaista. Ensimmäiseksi määritellään kannateltava rakenne ja sitä tukevat elementit. Seuraavassa vaiheessa lisätään kuormat staattiseen systeemiin. Kun vaadittavat suunnittelukriteerit on määritetty, aloittaa ”calculate”-painike rakenneanalyysin. Kun analyysi on valmis, ohjelma näyttää tilanteeseen soveltuvat EBEA®-parvekeraudoitteet. ”Connector overview” -osiossa näet valitut EBEA®-tyypit, sisäiset voimat määräävillä kuormitusyhdistelmillä sekä kyseisten raudoitteiden käyttöasteet. 

Mikäli liitos vaatii erikoisratkaisun, ota yhteyttä Peikon tekniseen tukeen, joka auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon.

Tekninen asiakaspalvelu

Kuvat

Muut Peikko Designer® -modulit

Pilariliitokset

Suunnittele ja mitoita Peikon pilarikengät ja ankkuripultit pilarielementin liitokseen tai Peikon ankkuripultit teräspilarin perustusliitokseen.

Kiinnityslevyt

Valitse ja laske Peikon kiinnityslevyt joko vakiokokoisina tai suunnittele rakenteeseesi sopivat erikoismittaiset kiinnityslevyt.

Lävistysraudoitus­järjestelmä

Suunnittele lävistysraudoitusjärjestelmä tasapaksuille laatoille, maanvaraisille laatoille ja anturoille.