Peikko Group

Laatu, ympäristö ja turvallisuus

Jaa |

Valmistamalla tuotteet Peikon omissa tuotantolaitoksissa taataan niin laatu kuin joustavat ja nopeat toimitukset asiakkaille. Kustannustehokkuus varmistetaan tuotannon ja logistiikan optimoinnin avulla.

Peikko Finlandin tuotantoyksiköt sijaitsevat Lahdessa. Näiden lisäksi Peikolla on tuotantolaitokset Kiinassa, Liettuassa, Saksassa, Slovakiassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Tuotantotoimintaa on myös Venäjällä, Saudi-Arabiassa, Iso-Britanniassa sekä Yhdysvalloissa.

SERTIFIOIDUT LAATUJÄRJESTELMÄT

Peikolla on ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007 mukaisesti sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Peikko Finland Oy:n tuotanto samoin kuin muiden Peikon päätehtaiden, on sertifioitu ISO 3834-2 ja EN 1090 mukaisesti.

LAATU- JA YMPÄRISTÖPOLITIIKKA SEKÄ TYÖTERVEYS- JA TURVALLISUUSPOLITIIKKA

Kaikki tuotteisiin liittyvät tekniset dokumentit kuten tuotehyväksynnät ja suoritustasoilmoitukset löytyvät jokaisen tuotteen omalta sivulta. 

Toteuttaaksemme kestävän kehityksen periaatteita pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset. Työntekijämme ovat sitoutuneet laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen sekä lakien ja asetusten noudattamiseen. Peikon laatu- ja ympäristöpolitiikka

Peikko-konserni on sitoutunut oman henkilöstönsä, asiakkaidensa ja alihankkijoidensa työterveyden ja työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen. Pyrimme ensiluokkaiseen TTT-suorituskykyyn ja tavoitteenamme on tapaturmaton toiminta. Nämä tavoitteet saavutetaan panostamalla päivittäisessä toiminnassa työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen periaatteella ”turvallisuus ensin”. Peikon työterveys- ja -turvallisuuspolitiikka

 

Peikko offices